Over BAM

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in vijf thuismarkten. Koninklijke BAM Groep beschikt over een administratief centrum in Nederland en is genoteerd aan Euronext Amsterdam. BAM is actief in de sectoren Bouw, Vastgoed, Infra, Publiekprivate samenwerking, Installatietechniek, Consultancy en engineering.

Algemeen

Koninklijke BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen in Europa. BAM neemt in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland deels leidende marktposities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit. BAM is internationaal opererende opdrachtgevers - 'global clients' - tevens van dienst op het gebied van consultancy en engineering.

Met zo'n 26.000 medewerkers brengt BAM jaarlijks vele projecten tot stand, deels spectaculaire bouwopdrachten door omvang of complexiteit. Voor meer informatie zie www.bam.com.

BAM Infraconsult

BAM Infraconsult is het advies- en ingenieursbureau voor de sector infra van Koninklijke BAM Groep. Naast het verlenen van diensten ter ondersteuning van BAM bedrijven bestaat de markt van BAM Infraconsult ook voor een groot deel uit externe opdrachtgevers.

BAM Infraconsult heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van onder andere waterbouw en  kustwaterbouw. We zijn onder meer betrokken bij ontwerp, projectmanagement en uitvoeringsbegeleiding.

Buiten Nederland is BAM Infraconsult actief onder de handelsnaam Delta Marine Consultants (DMC). Voor meer informatie zie www.baminfra.nl/infraconsult en www.dmc.nl.

Op het gebied van strandontwikkeling heeft BAM Infraconsult een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de volgende projecten: